Pisa Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 200 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Pisa
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Pisa!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Pisa. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Pisa zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Pisa en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Pisa zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

Populaire autoverhuur locaties in Pisa

Wij bieden de volgende Pisa autoverhuur locaties

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Pisa

Pisa huurauto - reisinformatie

Huur een auto op de luchthaven van Pisa

Pisa luchthaven is een hub voor internationale luchtvaartmaatschappijen van over de hele wereld. Zij ziet een groot aantal passagiers op jaarbasis. Het biedt ook goede en veelzijdige klantenservice met alle informatie over Pisa, en van toeristische attracties. Dit is de geboorteplaats van de bekende natuurkundige Galileo Galilei. Pisa stad heeft 20 historische bezienswaardigheden voor toeristen omvan  te genieten. Als u in de rivier Amo en Serchio reist, zul je de verbazingwekkende laguna en binnenwateren ontdekken. Pisa is een stad die begiftigd is met archeologische hoogstandjes en bevindingen die doet denken aan de 5th eeuw voor Christus. De stad was een groot centrum voor Roman Naval expedities tegen de Galliërs. De stad is het thuis van UNESCO wereld erfgoed site Piazza Del Duomo, de toren van Pisa. Toeristen krijgen toegang tot deze stad via verschillende middelen van vervoer vanaf de luchthaven van Pisa.

De luchthaven heeft ook een aantal faciliteiten voor de passagiers waarvan sommige omvatten;

 • Financiële diensten
 • Belastingvrije winkels
 • (Openbaar) Vervoer
 • Restaurants

Geweldige locaties in Pisa

Pisa Italië is een geweldige plek met unieke architecturale en artistieke ontwerpen. Bezoekers bezoeken vaak deze plek om een glimp van Knight's Square in Piazza dei Cavalien op te kunnen vangen. Populaire ontwerpers zoals Giorgio Vasari hebben displays van hun meesterwerken in gevels op uitzonderlijke gebouwen van kerken en schilderijen. In Pisa vindt u de indrukwekkende kerkgebouwen uit 1276. Deze kapellen hebben unieke houtsnijwerk en gotische designs.  Er is betaalbaar vervoer beschikbaar op de luchthaven van Pisa voor alle regio's.

Een bezoek aan de musea

Pisa heeft musea met oude schilderijen, beelden, armors en beeldhouwkunst. Voor een bezoek aan de monumentale begraafplaats in Museo delle Sinopie, heeft u een betrouwbaar vervoermiddel nodig. Het wetenschappelijke museum Museo Nazionale degli Strumenti Per il Calcolo toont grote ontdekkingen door wetenschappers als Galileo Galilei. Bezoek voor een glimp van de meesterwerken van Giovanni, Andrea Pisano, Massaccio en 15de  eeuwse Kunsten, Museo Nazionale di Palazzo Reale. Er zijn ook talrijke punten met een collecties van wetenschappelijke attracties. Hier vindt u privé en groeps vervoersdiensten voor op de luchthaven van Pisa.

Gemakkelijk en snel autoverhuur vanaf de luchthaven van Pisa

Als u een taxi vanaf het vliegveld wilt nemen, kunt u deze aanvragen, maar voor gemakkelijke doeleinden is autohuur beter. De dienst heeft snel vervoer van en naar de luchthaven van Pisa. Het is de beste manier om het land te verkennen. Dit is een 24/7-service die u in de dag en nacht openen kunt. Het is betaalbaar en biedt geweldige klantenservice voor een geweldige tijd in Pisa. Kies voor professionele vervoer in een auto van uw keuze, bij een handig en goedkope autoverhuur bij aankomst op de luchthaven.

Pisa airport biedt een cruciale koppelpunt in het reizen naar en in de stad en de omgeving. Als passagiers op de luchthaven aankomen, worden ze doorgestuurd naar hun bestemming via weg-en spoorwegvervoer. Er zijn bussen, taxi's, en natuurlijk goedkope autoverhuur voor alle soorten van reizen. Het biedt ook betrouwbare groepsreizen naar kerken, instituten voor toeristen op vakantie. Dit soort reizen biedt kortingen voor vaste klanten op de Pisa's favoriete punten.Bezoekers die voor het eerst komen krijgen ook speciale kortingen. Diensten van autoverhuur zijn vooral populair in het hoogseizoen.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Pisa

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Pisa:

Kaart met huurauto locaties in Pisa

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Pisa.

Locaties in Pisa

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Pisa:

Autoverhuur feiten in Pisa

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Pisa in de maand april.

  In de maand april was de gemiddelde autoverhuur duur in Pisa 6 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2024.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2024 is 6 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Pisa?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Pisa.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Pisa?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Pisa?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Pisa?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Pisa zijn: Alamo, goldcar, Locauto, National, surprice, Enterprise, Green Motion, Sicily, Car2Move, OK Mobility, carnect, Acarent, Abbycar, ECH, Carwiz renteon, Usave, B.Rent, Wheego Carrental, Os Car, Nolomania Autonoleggio, Joyrent, enz ...